Biezpiena sacepums ar rīsiem un āboliem

Biezpiena sacepums ar rīsiem un āboliem Foto: Biezpiena sacepums ar rīsiem un āboliem

Sastāvdaļas

  • 6 ēdamkarotes biezpiena
  • 3 ēdamkarotes rīsu
  • piens
  • 6 vidēja lieluma āboli
  • 5 ēdamkarotes cukura
  • 1 ēdamkarotes sviesta
  • 1 ola
  • 1 paciņa vaniļas cukura vai sarīvēta 1/2 citrona miziņa
  • augļu mērce

Pagatavošana

  1. Rīsus nomazgā, ūdenī mazliet apvāra.
  2. Ābolus bez mizas sarīvē, pieber cukuru.
  3. Rīsus, biezpienu, ābolus, vaniļu un sviestu sajauc, pielej mazliet piena, kas sakults kopā ar olu.
  4. Sagatavoto masu lej ietaukotā veidnē, pārliek ar sviesta piciņām, cep cepeškrāsnī gatavu.
  5. Pasniedz ar augļu mērci vai sīrupu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes