Biezpiena sacepums ar persikiem, banāniem

Biezpiena sacepums ar persikiem, banāniem Foto: Biezpiena sacepums ar persikiem, banāniem

Sastāvdaļas

Pamatnei:
  • 1 glāze miltu
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 80 g sviesta
  • 2 ēdamkarotes cukura
  • 1 ola
Pildījumam:
  • 500 g biezpiena
  • 1/2 glāzes cukura
  • 2 olas
  • 1 ēdamkarote mannā
  • 100 ml skābā krējuma
  • vanilīns
Augļi:
  • 2 banāni
  • 3 persiki
Pārliešanai:
  • 1 glāze skābā krējuma
  • cukurs pēc garšas

Pagatavošana

  1. Miltus samaisa ar cepamo pulveri, pievieno aukstu sviestu.
  2. Olas sakuļ ar cukuru, visu samaisa kopā, samīca mīklu.
  3. Gatavu mīklu ietin pārtikas plēvē un liek ledusskapī uz 30 minūtēm.
  4. Pildījuma sastāvdaļas sablenderē viendabīgā masā.
  5. Mīklu izņem no ledusskapja, liek veidnē, izveido mīklas maliņu.
  6. Virsū liek pildījumu, augļus, pārlej ar skābā krējuma maisījumu, cep sakarsētā krāsnī, 40-50 minūtes.
  7. Sacepumu pilnībā atdzesē, ideāli būtu, ja sacepumu atstātu ledusskapī uz nakti.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes