Sastāvdaļas
- 500 g biezpiena
- 5 olas
- 100 g sviesta
- 100 g cukura
- 50 g mannā
- 1/2 vaniļas pāksts vai 1 paciņa vaniļas cukura
- šķipsniņa sāls
Rotāšanai:
- 3 kivi
- 1 paciņa želatīna
Pagatavošana
- Sviestu sakuļ ar mikseri, maksimālajā ātrumā, gludā, gaisīgā masā.
- Pakāpeniski pievieno cukuru, vaniļu vai vaniļas cukuru.
- Turpinot kult, pa vienai pievieno olas, samazinot ātrumu, līdz vidējam līmenim, pakāpeniski pievieno biezpienu un mannā.
- Veidni ietauko ar sviestu, liek biezpiena masu.
- Cep 180°C temperatūrā, 40-45 minūtes.
- Gatavu sacepumu uzmanīgi liek uz šķīvja, atdzesē.
- Kivi sagriež šķēlītēs, izkārto uz sacepuma.
- Sagatavo želatīnu, kā norādīts instrukcijā, un pārlej kivi.
- Kad želatīns sacietējis, sacepumu var pasniegt.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!