Biezpiena sacepums ar āboliem

Biezpiena sacepums ar āboliem Foto: Biezpiena sacepums ar āboliem

Sastāvdaļas

 ● 200 g liesa biezpiena
 ● 2-3 ēdamkarotes skābā krējuma
 ● 4 olas
 ● 1,5 glāzes cukura
 ● 1 glāze miltu
 ● šķipsniņa sodas
 ● āboli

Pagatavošana

    1. Cukuru sakuļ ar olām, pievieno biezpienu, skābo krējumu, miltus, kas samaisīti ar sodu, visu sakuļ ar mikseri.
    2. Āboliem izņem serdes, sagriež šķēlītēs, ja āboli nav skābi, uzrasina citronu sulu vai dzērveņu sulu.
    3. Ietaukotā veidnē izkārto ābolu šķēlītes, pārlej ar biezpiena mīklu.
    4. Cep 180-200°C temperatūrā, 35-40 minūtes.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes