Biezpiena rausīši

Biezpiena rausīši Foto: Biezpiena rausīši

Sastāvdaļas

  • 2 olas 
  • cukurs pēc garšas
  • šķipsniņa sāls
  • 200-250 g biezpiena
  • vanilīns
  • 1/2 tējkarotes dzēstas sodas
  • milti, sviests cepšanai

Pagatavošana

  1. Olas sakuļ ar cukuru, pievieno sāli, biezpienu, vanilīnu, dzēstu sodu, miltus.
  2. Milti nepieciešami tik daudz, lai mīkla neliptu pie rokām.
  3. Mīklu izrullē 0,5 cm biezumā, izgriež vai izspiež figūriņas pēc saviem ieskatiem.
  4. Var mīklu sagriezt ar picas nazi.
  5. Cep sakarsētā sviestā.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes