Biezpiena pīrāgs bez cepšanas

Biezpiena pīrāgs bez cepšanas Foto: Biezpiena pīrāgs bez cepšanas

Sastāvdaļas

  • 30 taisnstūra veida cepumu
  • 700 g biezpiena
  • 200 g skābā krējuma
  • 200 g cukura
  • 100 g sviesta
  • 2 g vanilīna
  • 150 g piena
  • 1 ābols
  • 2 banāni

Pagatavošana

  1. Biezpienam pievieno mīkstu sviestu, skābo krējumu, cukuru, vanilīnu, sakuļ viendabīgā masā.
  2. Ābolu nomizo, izņem serdi, sagriež plānās šķēlītēs.
  3. Ņem paplāti vai dēli un uzklāj pārtikas plēvi, tā lai paliktu 10 cm platas maliņas.
  4. Pienu mazliet uzsilda, katru cepumu mērcē tajā 2 sekundes.
  5. Cepumus kārto uz pārtikas plēves.
  6. Virsū liek biezpiena masu, tad ābola pusītes.
  7. Atkal kārto cepumu kārtu, uzklāj biezpiena masu, vidū, rindiņā kārto banānu šķēlītes.
  8. Pīrāgu uzmanīgi satin plēvē.
  9. Pīrāgu liek ledusskapī uz nakti.
  10. Noņem pīrāgam plēvi, uzklāj atlikušo biezpiena masu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes