Sastāvdaļas
- 30 taisnstūra veida cepumu
- 700 g biezpiena
- 200 g skābā krējuma
- 200 g cukura
- 100 g sviesta
- 2 g vanilīna
- 150 g piena
- 1 ābols
- 2 banāni
Pagatavošana
- Biezpienam pievieno mīkstu sviestu, skābo krējumu, cukuru, vanilīnu, sakuļ viendabīgā masā.
- Ābolu nomizo, izņem serdi, sagriež plānās šķēlītēs.
- Ņem paplāti vai dēli un uzklāj pārtikas plēvi, tā lai paliktu 10 cm platas maliņas.
- Pienu mazliet uzsilda, katru cepumu mērcē tajā 2 sekundes.
- Cepumus kārto uz pārtikas plēves.
- Virsū liek biezpiena masu, tad ābola pusītes.
- Atkal kārto cepumu kārtu, uzklāj biezpiena masu, vidū, rindiņā kārto banānu šķēlītes.
- Pīrāgu uzmanīgi satin plēvē.
- Pīrāgu liek ledusskapī uz nakti.
- Noņem pīrāgam plēvi, uzklāj atlikušo biezpiena masu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!