Sastāvdaļas
- 50 g vājpiena biezpiena
- 3 ēdamkarotes vājpiena
- 100 g auzu miltu
- 1 tējkarote cepamā pulvera
- 3 g sāls
- cukurs pēc garšas
- 2 ēdamkarotes olīveļļas
Pildījumam:
- 70 g konservētu persiku
- 170 g vājpiena biezpiena
- 2 ēdamkarotes vājpiena
- cukurs pēc garšas
- rieksti rotāšanai
Pagatavošana
- Krāsni uzkarsē 200°C temperatūrā.
- Persikiem notecina šķidrumu.
- Biezpienu, pienu, olīveļļu kārtīgi samaisa.
- Miltus samaisa ar cepamo pulveri un izsijā, pievieno kopā ar cukuru, sāli biezpiena masai.
- Samīca mīklu, to izrullē uz darba virsmas, liek ietaukotā veidnē, vai arī veidnē, kas izklāta ar cepamo papīru.
- Izveido mīklas maliņas, aptuveni 1 cm.
- Gatavo pildījumu - biezpienu samaisa ar cukuru un pienu.
- Biezpiena masu liek virsū mīklai.
- Persikus sagriež šķēlītēs, izkārto uz biezpiena masas, uzkaisa riekstus un pep 25 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!