Sastāvdaļas
Mīklai:
- 400 g vājpiena biezpiena
- 80 g sviesta
- 4 olas
- 250-280 g miltu
- šķipsniņa sāls
Kārtojumam:
- 6 nelieli marinēti gurķi
- 850 ml konservētu ananāsu gabaliņu
- 350 g vistas filejas
- 300 g Krievijas siera
- tomātu mērce
- zaļumi rotāšanai
Pagatavošana
- Lielā bļodā biezpienu sajauc ar olām, pievieno šķipsniņu sāls, pieber miltus.
- Tad pielej uz pannas izkausētu sviestu, mīklu labi samaisa un liek ietaukota dziļā veidnē, vienmērīgi izlīdzina.
- Mīklu plānā kārtā pārklāj ar tomātu mērci.
- Virsū kārto nelielos gabaliņos sagrieztu vistas fileju.
- Pēc tam liek rupji sarīvētus marinētos gurķus (sulu, kas rodas, gurķus rīvējot, nelej).
- Tad liek konservētu ananāsu gabaliņus, arī bez sulas.
- Picas beidzamā kārta - sarīvēts siers.
- Liek cepeškrāsnī un cep apmēram 35 minūtes 180 - 200°C temperatūrā, līdz pica kļūst viegli brūna.
- Rota ar zaļumiem.
- Kad pica gatava to atdzesē 15 minūtes, tad visas kārtas labāk savelkas un pica ir garšīgāka.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!