Biezpiena pica

Biezpiena pica Foto: Biezpiena pica

Sastāvdaļas

Mīklai:

  • 400 g vājpiena biezpiena
  • 80 g sviesta
  • 4 olas
  • 250-280 g miltu
  • šķipsniņa sāls


Kārtojumam:

  • 6 nelieli marinēti gurķi
  • 850 ml konservētu ananāsu gabaliņu
  • 350 g vistas filejas
  • 300 g Krievijas siera
  • tomātu mērce
  • zaļumi rotāšanai

Pagatavošana

  1. Lielā bļodā biezpienu sajauc ar olām, pievieno šķipsniņu sāls, pieber miltus.
  2. Tad pielej uz pannas izkausētu sviestu, mīklu labi samaisa un liek ietaukota dziļā veidnē, vienmērīgi izlīdzina.
  3. Mīklu plānā kārtā pārklāj ar tomātu mērci.
  4. Virsū kārto nelielos gabaliņos sagrieztu vistas fileju.
  5. Pēc tam liek rupji sarīvētus marinētos gurķus (sulu, kas rodas, gurķus rīvējot, nelej).
  6. Tad liek konservētu ananāsu gabaliņus, arī bez sulas.
  7. Picas beidzamā kārta - sarīvēts siers.
  8. Liek cepeškrāsnī un cep apmēram 35 minūtes 180 - 200°C temperatūrā, līdz pica kļūst viegli brūna.
  9. Rota ar zaļumiem.
  10. Kad pica gatava to atdzesē 15 minūtes, tad visas kārtas labāk savelkas un pica ir garšīgāka.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes