Biezpiena omlete ar karamelizētiem āboliem

Biezpiena omlete ar karamelizētiem āboliem Foto: Biezpiena omlete ar karamelizētiem āboliem

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • 200 g biezpiena
  • 3 ēdamkarotes brūnā cukura
  • 2 nelieli āboli
  • 50 g sviesta
  • malts kanēlis un vanilīns pēc vēlēšanās

Pagatavošana

  1. Pannā ber cukuru, pagaida,kamēr tas karamelizējas, liek sviestu, tikko tas ir izkusis, liek plānās šķēlītēs sagrieztus ābolus.
  2. Uzkaisa maltu kanēli, cep 3 minūtes.
  3. Biezpienu samaisa ar olām, pievieno mazliet cukura un vanilīna.
  4. Biezpiena masu pārlej āboliem, uzliek vāku, samazina uguni līdz vidējam līmenim, cep tik ilgi, kamēr omlete sāk uzpūsties un parādās zeltaina garoziņa apakšā.
  5. Pasniedzot, omleti apgriež otrādi.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes