Sastāvdaļas
- 3 olas
- 200 g biezpiena
- 3 ēdamkarotes brūnā cukura
- 2 nelieli āboli
- 50 g sviesta
- malts kanēlis un vanilīns pēc vēlēšanās
Pagatavošana
- Pannā ber cukuru, pagaida,kamēr tas karamelizējas, liek sviestu, tikko tas ir izkusis, liek plānās šķēlītēs sagrieztus ābolus.
- Uzkaisa maltu kanēli, cep 3 minūtes.
- Biezpienu samaisa ar olām, pievieno mazliet cukura un vanilīna.
- Biezpiena masu pārlej āboliem, uzliek vāku, samazina uguni līdz vidējam līmenim, cep tik ilgi, kamēr omlete sāk uzpūsties un parādās zeltaina garoziņa apakšā.
- Pasniedzot, omleti apgriež otrādi.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!