Sastāvdaļas
- 3 olas
- 1/2 glāzes piena
- 150 g biezpiena
- 3 ēdamkarotes cukura
- 3 ēdamkarotes sviesta
- 1/4 tējkarotes sāls
- 1 glāze miltu
- 1/2 tējkarotes cepamā pulvera
Pagatavošana
- Olu baltumus atdala no dzeltenumiem.
- Olu baltumus sakuļ stingrās putās.
- Miltus samaisa ar sāli un cepamo pulveri.
- Olu dzeltenumus sakuļ ar cukuru, pievieno izkausētu sviestu, pienu, biezpienu, samaisa.
- Olu dzeltenumu masu, samaisa ar miltu masu.
- Uzmanīgi iecilā sakultos olu baltumus, maisot no augšas uz leju, lai masa nesakrītas.
- Cep vafeles.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!