Biezpiena krēms tortēm un kūkām

Biezpiena krēms tortēm un kūkām Foto: Biezpiena krēms tortēm un kūkām

Sastāvdaļas

  • 320 g biezpiena
  • 175 g sviesta
  • 90 g pūdercukura
  • 65 g iebiezinātā piena
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • 1 ēdamkarote konjaka vai deserta vīna

Pagatavošana

  1. Izkausētu sviestu sakuļ ar pūdercukuru un vaniļas cukuru, kamēr masa paliek balta.
  2. Pievieno iebiezināto pienu, sakuļ ar putotāju, maksimālajā ātrumā.
  3. Pievieno konjaku vai deserta vīnu.
  4. Biezpienu izberž caur sietu un pievieno krēmam - visu vēlreiz sakuļ.

    Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes