Biezpiena kēksiņi ar vārīto krēmu un persiku džemu

Biezpiena kēksiņi ar vārīto krēmu un persiku džemu Foto: Biezpiena kēksiņi ar vārīto krēmu un persiku džemu

Sastāvdaļas

Mīklai:
● 100 g mīksta sviesta
● 70 g cukura
● 3 olas
● 150 ml piena
● 200 g biezpiena
● 1,5 tējkarotes cepamā pulvera
● 150 g miltu
Pildījumam:
● 70-100 g persiku džema
● 1 ola
● 1 ēdamkarote miltu
● 150 ml piena
● 70 g cukura

Pagatavošana

    1. Krāsni uzkarsē līdz 180°C temperatūrai.
    2. Gatavo vārīto krēmu - olu samaisa ar miltiem un cukuru.
    3. Uzkarsē pienu un pievieno maisījumam.
    4. Visu liek uz lēnas uguns un vāra, kamēr sabiezē(aptuveni 5 minūtes).
    5. Mīkstu sviestu sakuļ ar cukuru.
    6. Pievieno olas, kārtīgi sakuļ.
    7. Pievieno pienu un biezpienu, vēlreiz kārtīgi sakuļ.
    8. Pievieno cepamo pulveri un miltus, sakuļ, mīklai jābūt vidēji biezai.
    9. Mazo kēksu veidnītes ietauko ar sviestu, katrā liek vienu ēdamkaroti mīklas.
    10. Virsū mīklai liek 1 tējkaroti džema un 1 tējkaroti vārītā krēma.
    11. Virsū atkal liek 1 ēdamkaroti mīklas.
    12. Veidnītes ir aizpildītas par 1/4, mīkla daudz nepacelsies.
    13. Cep krāsnī, 30 minūtes.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes