Sastāvdaļas
- 3 olas
- 150 g cukura
- 150 g sviesta
- 250 g biezpiena
- 1 tējkarote cepamā pulvera
- 150 g miltu
- naža gals vanilīna
- sviests ietaukošanai
Pagatavošana
- Olas sakuļ kopā ar cukuru.
- Samīca ar dakšiņu biezpienu, izkausētu sviestu, vanilīnu, cepamo pulveri.
- Pievieno sakultās olas, maisot, pakāpeniski pievieno izsijātus miltus.
- Ar sviestu ietauko mazo kēksu veidnītes.
- Ja izmanto silikona veidnītes, tās aprasina ar ūdeni.
- Aizpilda ar mīklu 2/3 veidnes.
- Cep 180°C temperatūrā, 30-40 minūtes.
- Sākumā kēksus atdzesē veidnēs, tad liek uz restītēm un atdzesē pilnībā.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!