Biezpiena kēksiņi ar vanilīnu

Biezpiena kēksiņi ar vanilīnu Foto: Biezpiena kēksiņi ar vanilīnu

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • 150 g cukura
  • 150 g sviesta
  • 250 g biezpiena
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 150 g miltu
  • naža gals vanilīna
  • sviests ietaukošanai

Pagatavošana

  1. Olas sakuļ kopā ar cukuru.
  2. Samīca ar dakšiņu biezpienu, izkausētu sviestu, vanilīnu, cepamo pulveri.
  3. Pievieno sakultās olas, maisot, pakāpeniski pievieno izsijātus miltus.
  4. Ar sviestu ietauko mazo kēksu veidnītes.
  5. Ja izmanto silikona veidnītes, tās aprasina ar ūdeni.
  6. Aizpilda ar mīklu 2/3 veidnes.
  7. Cep 180°C temperatūrā, 30-40 minūtes.
  8. Sākumā kēksus atdzesē veidnēs, tad liek uz restītēm un atdzesē pilnībā.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes