Sastāvdaļas
- 500 g biezpiena
- 4 olas
- 4 ēdamkarotes miltu
- 3 ēdamkarotes cukura
- šķipsniņa vaniļas cukura
- 2 āboli
- kanēlis
Pagatavošana
- Ar elektrisko putotāju saputo olas, cukuru, vaniļas esenci.
- Turpinot putošanu, pievieno biezpienu un miltus. Visu puto līdz masai viendabīga konsistence.
- Vienu ābolu sagriež kubiņos un pārkaisa ar kanēli, ievieto kūkas formā, kas nedaudz ietaukota. Pārklāj ar biezpiena masu.
- Otru ābolu sagriež plānās šķēlītēs un izkārto pār kūkas virsmu. Pārkaisa ar kanēli.
- Liek cepties 200°C temperatūrā 30 minūtes.
- Gatavo kūku ievieto ledusskapī uz nakti un pasniedz ar kausētu šokolādi.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!