Biezpiena – kanēļa kūka ar āboliem

Biezpiena – kanēļa kūka ar āboliem Foto: Biezpiena – kanēļa kūka ar āboliem

Sastāvdaļas

  • 500 g biezpiena
  • 4 olas
  • 4 ēdamkarotes miltu
  • 3 ēdamkarotes cukura
  • šķipsniņa vaniļas cukura
  • 2 āboli
  • kanēlis

Pagatavošana

  1. Ar elektrisko putotāju saputo olas, cukuru, vaniļas esenci.
  2. Turpinot putošanu, pievieno biezpienu un miltus. Visu puto līdz masai viendabīga konsistence.
  3. Vienu ābolu sagriež kubiņos un pārkaisa ar kanēli, ievieto kūkas formā, kas nedaudz ietaukota. Pārklāj ar biezpiena masu.
  4. Otru ābolu sagriež plānās šķēlītēs un izkārto pār kūkas virsmu. Pārkaisa ar kanēli.
  5. Liek cepties 200°C temperatūrā 30 minūtes.
  6. Gatavo kūku ievieto ledusskapī uz nakti un pasniedz ar kausētu šokolādi.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes