Sastāvdaļas
- 500 g biezpiena
- 300 g sviesta (istabas temperatūrā)
- 1 bundža kondensētā piena
- vaniļas cukurs
Pagatavošana
- Ar elektrisko putotāju saputo sviestu un vaniļas cukuru.
- Nepārtraucot putošanu, pakāpeniski pievieno kondensēto pienu.
- Atsevišķā traukā sablenderē biezpienu viendabīgā masā.
- Pakāpeniski pievieno to kondensētā piena masai, nepārtraukti putojot līdz masai viendabīga, gluda konsistence.
- Ja vēlaties varat pievienot cukuru vai citas garšvielas pēc pašu vēlēšanās.
- Šo krēmu var izmantot kā pildījumu tortēm un kūkām, kā arī citiem konditorejas izstrādājumiem.
- Tas ir gards arī tāpat, pievienojot sev vēlamos augļus, piemēram ananāsus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!