Biezpiena – iebiezinātā piena krēms tortēm un kūkām

Biezpiena – iebiezinātā piena krēms tortēm un kūkām Foto: Biezpiena – iebiezinātā piena krēms tortēm un kūkā

Sastāvdaļas

  • 500 g biezpiena
  • 300 g sviesta (istabas temperatūrā)
  • 1 bundža kondensētā piena
  • vaniļas cukurs

Pagatavošana

  1. Ar elektrisko putotāju saputo sviestu un vaniļas cukuru.
  2. Nepārtraucot putošanu, pakāpeniski pievieno kondensēto pienu.
  3. Atsevišķā traukā sablenderē biezpienu viendabīgā masā.
  4. Pakāpeniski pievieno to kondensētā piena masai, nepārtraukti putojot līdz masai viendabīga, gluda konsistence.
  5. Ja vēlaties varat pievienot cukuru vai citas garšvielas pēc pašu vēlēšanās.
  6. Šo krēmu var izmantot kā pildījumu tortēm un kūkām, kā arī citiem konditorejas izstrādājumiem.
  7. Tas ir gards arī tāpat, pievienojot sev vēlamos augļus, piemēram ananāsus.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes