Biezpiena drupačkūka

Biezpiena drupačkūka Foto: Biezpiena drupačkūka

Sastāvdaļas

  • 400 g kviešu miltu
  • 250 g sviesta
  • 500 g biezpiena
  • 4 ēdamkarotes kakao pulvera
  • 4 olas
  • 350 g cukura
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • 3 ēdamkarotes cietes
  • 100 g skābā krējuma

Pagatavošana

  1. Izkausē sviestu un pievieno 150 g cukura, rūpīgi samaisa.
  2. Sajauc miltus ar kakao un pievieno tos sviesta masai.
  3. Ieklāj kūkas formā cepamo papīru un pusi no drupačām ieklāj tās pamatnē.
  4. Pildījums: Sajauc biezpienu ar atlikušo cukuru un vaniļas cukuru, pievieno olas un krējumu.
  5. Masu ar elektrisko putotāju sakuļ līdz tā kļūst viendabīga un pievieno cieti.
  6. Biezpiena masu pārklāj pār pamata drupačām, bet biezpiena kārtu pārkaisa ar atlikušajām drupačām.
  7. Liek cepties 190°C temperatūrā aptuveni 45 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes