Biezpiena deserts „Mājiņa”

Biezpiena deserts „Mājiņa” Foto: Biezpiena deserts „Mājiņa”

Sastāvdaļas

  • 200 g biezpiena
  • 10 ēdamkarotes cukura
  • 250 g sviesta
  • 4 tējkarotes kakao pulvera
  • 15 smilšu mīklas cepumu

Pagatavošana

  1. Sviestu izkausē.
  2. Bļodā samaisa daļu sviesta ar 5 ēdamkarotēm cukura un kakao pulveri.
  3. Uz cepamā papīra uzklāj 0,5-0,8 cm biezu sviesta masas kārtu.
  4. Virsū izkārto cepumus taisnstūra veidā, 3x5 cm.
  5. Biezpienam pievieno atlikušo izkausēto sviestu, 5 ēdamkarotes cukura - visu samaisa.
  6. Biezpiena masu liek uz vidējās cepumu rindas, satin trīsstūra veida ruleti.
  7. Liek ledusskapī uz 5-6 stundām.
  8. Tad cepamo papīru uzmanīgi noņem, liek uz šķīvja, pasniedz sagrieztu nelielos gabalos, aptuveni 2 cm lielos.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes