Sastāvdaļas
- 200 g biezpiena
- 10 ēdamkarotes cukura
- 250 g sviesta
- 4 tējkarotes kakao pulvera
- 15 smilšu mīklas cepumu
Pagatavošana
- Sviestu izkausē.
- Bļodā samaisa daļu sviesta ar 5 ēdamkarotēm cukura un kakao pulveri.
- Uz cepamā papīra uzklāj 0,5-0,8 cm biezu sviesta masas kārtu.
- Virsū izkārto cepumus taisnstūra veidā, 3x5 cm.
- Biezpienam pievieno atlikušo izkausēto sviestu, 5 ēdamkarotes cukura - visu samaisa.
- Biezpiena masu liek uz vidējās cepumu rindas, satin trīsstūra veida ruleti.
- Liek ledusskapī uz 5-6 stundām.
- Tad cepamo papīru uzmanīgi noņem, liek uz šķīvja, pasniedz sagrieztu nelielos gabalos, aptuveni 2 cm lielos.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!