Sastāvdaļas
- 500 g zemenes
- 100 g sviesta cepumi
- 30 g vai 2 ēdamkarotes sviesta
- 360 g biezpiena
- 1/2 tase (125 ml) skābā krējuma
- 100 g cukura
- 1 glāze (250 ml) saldā krējuma
- piparmētru lapas rotāšanai
Pagatavošana
- Sadrupina cepumus.
- Ēdamkaroti cukura un 2 ēdamkarotes kausēta sviesta sajauc ar cepuma drupačām.
- Sajauc biezpienu, krējumu un cukuru.
- Atsevišķā traukā sakuļ saldo krējumu stingrās putās.
- Saputoto saldo krējumu iecilā biezpiena maisījumā.
- Glāzēs kārtās liek cepumus, biezpiena krēmu, pusītēs sagrieztas zemenes.
- Rotā ar piparmētru lapiņām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!