Biezpiena deserts ar ananāsiem

Biezpiena deserts ar ananāsiem Foto: Biezpiena deserts ar ananāsiem

Sastāvdaļas

  • 1/2 glāzes piena
  • 1 paciņa želatīna
  • 10 g vaniļas cukura
  • 250 g biezpiena
  • 1/2 glāzes skābā krējuma
  • 1/2 glāzes pūdercukura
  • 2 ananāsa gredzentiņi

Pagatavošana

  1. Pienā izšķīdina želatīnu, atstāj uzbriest 20 minūtes.
  2. Biezpienu sakuļ ar pūdercukuru, skābo krējumu, vaniļas cukuru gaisīgā, viendabīgā masā.
  3. Ananāsu gredzentiņus sagriež gabaliņos.
  4. Želatīnu uzkarsē, bet neuzvāra.
  5. Želatīnu uzmanīgi lej biezpiena masā, kārtīgi samaisa, pievieno ananāsu gabaliņus, vēlreiz samaisa.
  6. Biezpiena masu lej deserta trauciņos, liek ledusskapī uz 4-5 stundām.
  7. Ja desertu liek veidnēs, no kurām to vēlāk jāizņem, veidnes liek verdošā ūdenī uz dažām sekundēm.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes