Sastāvdaļas
- 400 g biezpiena
- 2-3 ēdamkarotes skābā krējuma
- 80-100 g pūdercukura vai cukura
- 9 Selgas cepumi
- 100 ml piena
- 50 g šokolādes rotāšanai
Pagatavošana
- Bļodā liek biezpienu, skābo krējumu, pūdercukuru - sakuļ ar blenderi viendabīgā, gludā masā.
- Uz dēlīša izklāj pārtikas plēvi.
- Pienu lej bļodā, katru cepumu pamērcē pienā, liek uz plēves 3 rindās, pa trim cepumiem.
- Uz vidējās cepumu rindas liek visu biezpiena masu.
- Ar pārtikas plēves palīdzību, abas sānu rindas paceļ un piespiež biezpiena masai.
- Izveidoto mājiņu, uzmanīgi ietin pārtikas plēvē un liek ledusskapī uz 6-8 stundām.
- Pirms pasniegšanas, mājiņu rotā ar izkausētu šokolādi.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!