Biezpiena cepumi

Biezpiena cepumi Foto: Biezpiena cepumi

Sastāvdaļas

  • 400 g biezpiena 
  • 250 g margarīna
  • 480 g miltu
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • šķipsniņa sāls 

Pagatavošana

  1. Gatavo mīklu - biezpienu samaisa ar sarīvētu margarīnu, pievieno miltus, cepamo pulveri, sāli, visu vēlreiz samaisa.
  2. Mīklu izrullē un izspiež aplīšus.
  3. Katru aplīti, no vienas puses, apviļā cukurā, pārloka uz pusēm, ar cukuroto pusi uz iekšu.
  4. Izveidojušos pusapli atkal apviļā cukurā un atkal pārloka, ar cukuroto pusi uz iekšu.
  5. Izveidojušos trīsstūrīša vienu pusi apviļā cukurā.
  6. Ietaukotā veidnē liek cepumus, ar cukuroto pusi uz augšu, cep 180°C temperatūrā, 25-30 minūtes, kamēr kļūst zeltaini.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes