Sastāvdaļas
- 200 g biezpiena
- 1 ola
- 70 g mīksta sviesta
- 2-3 ēdamkarotes cukura
- 1/2 tējkarotes cepamā pulvera
- 170 g miltu
- 100 g sukāžu
Pagatavošana
- Bļodā samaisa cukuru, miltus, cepamo pulveri un sukādes, pievieno olu, sviestu, caur sietu izberztu biezpienu - samīca mīklu.
- No mīklas izveido bumbiņu un atstāj uz 20-30 minūtēm.
- Mīklu sadala nelielos gabaliņos, izveido bumbiņas un mazliet saplacina.
- Cepumus liek veidnē, kas izklāta ar cepamo papīru, cep 180°C temperatūrā, 15-20 minūtes, kamēr cepumi kļūst mazliet zeltaini.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!