Biezpiena cepumi ar sukādēm

Biezpiena cepumi ar sukādēm Foto: Biezpiena cepumi ar sukādēm

Sastāvdaļas

 ● 200 g biezpiena 
 ● 1 ola 
 ● 70 g mīksta sviesta
 ● 2-3 ēdamkarotes cukura 
 ● 1/2 tējkarotes cepamā pulvera 
 ● 170 g miltu 
 ● 100 g sukāžu

Pagatavošana

  1. Bļodā samaisa cukuru, miltus, cepamo pulveri un sukādes, pievieno olu, sviestu, caur sietu izberztu biezpienu - samīca mīklu.
  2. No mīklas izveido bumbiņu un atstāj uz 20-30 minūtēm.
  3. Mīklu sadala nelielos gabaliņos, izveido bumbiņas un mazliet saplacina. 
  4. Cepumus liek veidnē, kas izklāta ar cepamo papīru, cep 180°C temperatūrā, 15-20 minūtes, kamēr cepumi kļūst mazliet zeltaini. 
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes