Sastāvdaļas
- 300 g biezpiena
- 5 banāni
- 150 g skāba krējuma
- 3 olas
- 5 ēdamkarotes cukura
- šķipsniņa sāls
- 3 ēdamkarotes miltu
Pagatavošana
- 3 banānus notīra un sablenderē.
- Pievieno biezpienu un atkal sablenderē.
- Tad masai pievieno cukuru, sāli, miltus - sakuļ.
- Pievieno olas, skābo krējumu - vēlreiz sakuļ.
- Masu lej veidnē, cep 150°C temperatūrā, 1 stundu un 10 minūtes.
- Desertu atdzesē un liek ledusskapī uz nakti.
- 2 banānus notīra un sagriež plānās šķēlītēs, izkārto uz deserta.
- Ja vēlas, desertu var rotāt, arī ar šokolādes glazūru.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!