Biezpiena-banānu deserts

Biezpiena-banānu deserts Foto: Biezpiena-banānu deserts

Sastāvdaļas

  • 300 g biezpiena
  • 5 banāni
  • 150 g skāba krējuma
  • 3 olas
  • 5 ēdamkarotes cukura
  • šķipsniņa sāls
  • 3 ēdamkarotes miltu

Pagatavošana

  1. 3 banānus notīra un sablenderē.
  2. Pievieno biezpienu un atkal sablenderē.
  3. Tad masai pievieno cukuru, sāli, miltus - sakuļ.
  4. Pievieno olas, skābo krējumu - vēlreiz sakuļ.
  5. Masu lej veidnē, cep 150°C temperatūrā, 1 stundu un 10 minūtes.
  6. Desertu atdzesē un liek ledusskapī uz nakti.
  7. 2 banānus notīra un sagriež plānās šķēlītēs, izkārto uz deserta.
  8. Ja vēlas, desertu var rotāt, arī ar šokolādes glazūru.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes