Sastāvdaļas
Biskvītam:
- 4 olas
- 80 g miltu
- 130 g cukura
- 80 g saldkrējuma sviesta
Krēmam:
- 600 g biezpiena
- 200 ml trekna saldā krējuma
- 3 ēdamkarotes cukura
- želatīns (pēc nepieciešamības)
- mango (vai jebkuri citi augļi - banāni, bumbieri, u.c.)
- 50 - 100 ml apelsīnu sulas (želatīnam)
Pagatavošana
- Ar elektrisko putotāju sakuļ olas un cukuru līdz tas izšķīdis, tad ievieto bļodu ūdens peldē un turpina kult līdz masa sabiezē.
- Tad izņem bļodu no ūdens peldes un turpina kult līdz masa atdzisusi.
- Pievieno izkausētu sviestu un maisot pievieno izsijātus miltus.
- Iegūto masu ieklāj nedaudz ietaukotā formā un cep 180°C temperatūrā 20 - 25 minūtes.
- Krēms: Sevis izvēlēto augli nomizo un sasmalcina biezenī un, ja nepieciešams, pievienojat biezenim želatīnu.
- Ar elektrisko putotāju sakuļ biezpienu un cukuru, tad pievienojiet saldo krējumu, augļu biezeni un turpina kult.
- Iegūto masu pārklāj pār biskvīta pamatni un ievieto ledusskapī uz 3 stundām vai līdz masa sastingst.
- Torti dekorē ar augļiem pēc pašu gaumes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!