Biezpiena – augļu torte

Biezpiena – augļu torte Foto: Biezpiena – augļu torte

Sastāvdaļas

Biskvītam:

  • 4 olas
  • 80 g miltu
  • 130 g cukura
  • 80 g saldkrējuma sviesta

Krēmam:

  • 600 g biezpiena
  • 200 ml trekna saldā krējuma
  • 3 ēdamkarotes cukura
  • želatīns (pēc nepieciešamības)
  • mango (vai jebkuri citi augļi - banāni, bumbieri, u.c.)
  • 50 - 100 ml apelsīnu sulas (želatīnam)

Pagatavošana

  1. Ar elektrisko putotāju sakuļ olas un cukuru līdz tas izšķīdis, tad ievieto bļodu ūdens peldē un turpina kult līdz masa sabiezē.
  2. Tad izņem bļodu no ūdens peldes un turpina kult līdz masa atdzisusi.
  3. Pievieno izkausētu sviestu un maisot pievieno izsijātus miltus.
  4. Iegūto masu ieklāj nedaudz ietaukotā formā un cep 180°C temperatūrā 20 - 25 minūtes.
  5. Krēms: Sevis izvēlēto augli nomizo un sasmalcina biezenī un, ja nepieciešams, pievienojat biezenim želatīnu.
  6. Ar elektrisko putotāju sakuļ biezpienu un cukuru, tad pievienojiet saldo krējumu, augļu biezeni un turpina kult.
  7. Iegūto masu pārklāj pār biskvīta pamatni un ievieto ledusskapī uz 3 stundām vai līdz masa sastingst.
  8. Torti dekorē ar augļiem pēc pašu gaumes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes