Biezās olu pankūkas

Biezās olu pankūkas Foto: Biezās olu pankūkas

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 100 g kviešu miltu
  • 100 g piena
  • sāls
  • 10 g cukura
  • citrona miziņa
  • tauki cepšanai

Pagatavošana

  1. Olas dzeltenumus saputo ar cukuru un sarīvētu citrona miziņu, pielej pienu, pieber nedaudz sāls.
  2. Šķidrumu pa daļām lej izsijātos miltos, samaisa viendabīgu mīklu un atstāj uz 30 minūtēm, lai mīkla uzbriest.
  3. Pirms cepšanas mīklā iecilā saputotus olu baltumus.
  4. Mīklu ar karoti liek pannā sakarsētos taukos un cep no abām pusēm gaiši brūnganas pankūkas.

Pasniedz ar ievārījumu, krējumu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes