Bez glutēna kēksiņi ar vaniļu un kokosriekstiem

Bez glutēna kēksiņi ar vaniļu un kokosriekstiem Foto: Bez glutēna kēksiņi ar vaniļu un kokosriekstiem

Sastāvdaļas

 ● 170 g augu eļļas
 ● 140 g cukura
 ● 1/2 tējkarote sāls
 ● 2 tējkarotes vaniļas ekstrakta (bez glutēna)
 ● 6 olas
 ● 2 ēdamkarotes piena
 ● 70 g kokosriekstu miltu
 ● 1 tējkarote cepamā pulvera

Pagatavošana

  1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°C temperatūrai un ietauko 10 - 12 kēksu formiņas.
  2. Dziļā bļodā ar elektrisko putotāju saputo olas, eļļu, cukuru, sāli, vaniļas ekstraktu viendabīgā masā.
  3. Tad pievieno izsijātus miltus un cepamo pulveri, turpina putot viendabīgā konsistencē.
  4. Mīklu ielej sagatavotajās formiņās, tā lai aizpildītu tikai 3/4 no formas.
  5. Cep 18 - 20 minūtes un dekorē pēc pašu gaumes.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes