Sastāvdaļas
● 1 gatavs biskvīts
● 300 g saldā krējuma
● 150 g pūdercukura
● 1 glāze melleņu
● 500 g zemeņu
● 1 banāns
● 3 mandarīni
● 1 karambola
● 1 glāze karameļu sīrupa
Pagatavošana
- No gatava biskvīta izgriezt tauriņa formu.
- Tad sagatavo augļus - banānus sagriež šķēlītēs, mandarīnus sadala daiviņās, karambolas sagriež šķēlītēs (lai sanāktu zvaigznītes).
- Ar elektrisko putotāju saputo saldo krējumu un pūdercukuru. Klāj biezā slānī pār biskvītu.
- Izkārto sagatavotos augļus un ogas. Izveido tauriņam seju - acis no lakricas vai kā cita, antenas no kausētas cukura (nedaudz cukura izkausē un šaurā strūklā izlej uz folija).
- Kūkas virsmu pārlej ar karameļu sīrupu un ievieto to ledusskapī uz 2 - 3 stundām.