Bārbekjū spārniņi medus glazūrā

Bārbekjū spārniņi medus glazūrā Foto: Bārbekjū spārniņi medus glazūrā

Sastāvdaļas

  • 6 vistu spārniņi
  • 2 glāzes miltu
  • sāls, pipari pēc garšas
  • 1/2 glāzes piena
  • 3 olas
  • 2 glāzes bārbekjū mērces
  • 3 ēdamkarotes medus

Pagatavošana

  1. Bļodā sakuļ olas ar pienu.
  2. Atsevišķā bļodā samaisa miltus, sāli un piparus.
  3. Vistu spārniņus nosusina, katru spārniņu apviļā piena-olu maisījumā, pēc tam - miltu maisījumā.
  4. Krāsni uzkarsē līdz 220°C temperatūrai.
  5. Veidnē ieklāj cepamo papīru, apviļātos spārniņus liek veidnē, cep 25 minūtes.
  6. Izņem veidni no krāsns, spārniņus apgriež otrādi, turpina cept, kamēr gatavs un pārādās zeltaini-brūna garoziņa.
  7. Gatavo mērci - vidējā katlā, uz vidējas uguns, uzkarsē Bārbekjū mērci, kopā ar medu.
  8. Gatavus vistu spārniņus apviļā karstā mērcē.
  9. Mērcē apviļātos vistu spārniņus liek atpakaļ krāsnī uz dažām minūtēm, lai glazūra sabiezē.
  10. Gatavus spārniņus pasniedz ar piedevām pēc izvēles.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes