Baravikas krējuma mērcē

Baravikas krējuma mērcē Foto: Baravikas krējuma mērcē

Sastāvdaļas

  • 150 g baraviku
  • 10 g sviesta
  • 3 g kviešu miltu
  • 75 g skābā krējuma
  • 5 g siera
  • sāls pāec garšas
  • pētersīļu zaļumi

Pagatavošana

  1. Baravikas noskalo, applaucē, sagriež plānās šķēlītēs, liek veidnē, pārlej krējuma mērci, pārkaisa sarīvētu sieru un cepeškrāsnī cep 10 - 15 minūtes.
  2. Krējuma mērce: kviešu miltus sviestā apbrūnina gaiši dzeltenus, pievieno skābu krējumu, sāli un uzvāra.
  3. Pirms pasniegšanas pārkaisa sasmalcinātus pētersīļu zaļumus. Siera vietā var lietot ripiņās sagrieztus, sviestā apceptus sīpolus.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes