Sastāvdaļas
- 150 g baraviku
- 10 g sviesta
- 3 g kviešu miltu
- 75 g skābā krējuma
- 5 g siera
- sāls pāec garšas
- pētersīļu zaļumi
Pagatavošana
- Baravikas noskalo, applaucē, sagriež plānās šķēlītēs, liek veidnē, pārlej krējuma mērci, pārkaisa sarīvētu sieru un cepeškrāsnī cep 10 - 15 minūtes.
- Krējuma mērce: kviešu miltus sviestā apbrūnina gaiši dzeltenus, pievieno skābu krējumu, sāli un uzvāra.
- Pirms pasniegšanas pārkaisa sasmalcinātus pētersīļu zaļumus. Siera vietā var lietot ripiņās sagrieztus, sviestā apceptus sīpolus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!