Banānu torte ar iebiezināto pienu

Banānu torte ar iebiezināto pienu Foto: Banānu torte ar iebiezināto pienu

Sastāvdaļas

  • 5 olas
  • 200 g cukura
  • 300 g majonēzes
  • 1 bundža iebiezinātā piena
  • 2 glāzes miltu
  • 1 paciņa cepamā pulvera

Krēmam:

  • 3 banāni
  • 150 g sviesta
  • 1/2 bundža iebiezinātā piena 

Pagatavošana

  1. Uzsilda cepeškrāsni līdz 170°C temperatūrai un nedaudz ietauko trīs 23 cm lielas kūkas formas.
  2. Ar elektrisko putotāju sakuļ olas un cukuru līdz putas kļūst biezas.
  3. Tad pievieno pakāpeniski pievieno majonēzi, iebiezināto pienu, izsijātus miltus un cepamo pulveri.
  4. Visu rūpīgi samaisa un iegūto masa sadala iepriekš sagatavotajās kūku formās.
  5. Liek cepties aptuveni 15 - 20 minūtes. Kad gatavas, tad novieto atdzesēties līdz nepieciešamas.
  6. Krēmam: Nomizo banānus un samaļ virtuves kombainā vai ar blenderi.
  7. Ar elektrisko putotāju saputo sviestu un iebiezināto pienu (var pievienot 1 paciņu vaniļas cukura).
  8. Sablenderētos banānus pievieno iebiezinātā piena masai un rūpīgi samaisa.
  9. Vienu no biskvītiem liek uz servējamās plāts un apziež ar krēmu. Tā atkārto katru kārtu un beigās ar krēmu pārklāj kūkas virspusi un malas.
  10. Dekorē ar banānu šķēlītēm, kokosriekstu un/vai mandeļu skaidiņām.
  11. Ievieto ledusskapī uz apmēram 1 - 2 stundām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes