Sastāvdaļas
- 1/2 bundžas iebiezinātā piena
- 1 ola
- 3 ēdamkarotes miltu
- 1 tējkarote vanilīna
- 1 tējkarote cepamā pulvera
Krēmam:
- 1/2 bundžas iebiezinātā piena
- 100 g mīksta sviesta
- 1 liels banāns
- 2 kaudzītes drupinātu valriekstu
Pagatavošana
- Krāsni uzkarsē līdz 180°C temperatūrai.
- Bļodā samaisa olu, miltus, iebiezināto pienu, vanilīnu, cepamo pulveri.
- Mīklai jābūt diezgan šķidrai.
- Veidnē ieklāj ietaukotu cepamo papīru.
- Miklu lej veidnē, izlīdzina to tā, lai tās sānu malas būtu vienādā garumā ar banānu.
- Cep 180°C temperatūrā, 5-7 minūtes, kamēr mīkla kļūst zeltaina.
- Gatavo krēmu - ar mikseri sakuļ mīkstu sviestu, iebiezināto pienu.
- Samitrina virtuves dvieli un izžmiedz.
- Gatavu, karstu biskvītu liek uz mitrā dvieļa, uzklāj daļu krēma.
- Uz biskvīta malas liek notīrītu banānu un satin ruletē.
- Ruletes virsmu noklāj ar atlikušo krēmu.
- Ruleti nokaisa ar valriekstiem.
- Ruleti var rotāt ar zemenēm, kivi, nenoklājot ruletes virsmu ar krēmu, to var nokaisīt ar pūdercukuru.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!