Banānu rulete

Banānu rulete Foto: Banānu rulete

Sastāvdaļas

  • 1/2 bundžas iebiezinātā piena
  • 1 ola
  • 3 ēdamkarotes miltu
  • 1 tējkarote vanilīna
  • 1 tējkarote cepamā pulvera

Krēmam:

  • 1/2 bundžas iebiezinātā piena
  • 100 g mīksta sviesta
  • 1 liels banāns
  • 2 kaudzītes drupinātu valriekstu

Pagatavošana

  1. Krāsni uzkarsē līdz 180°C temperatūrai.
  2. Bļodā samaisa olu, miltus, iebiezināto pienu, vanilīnu, cepamo pulveri.
  3. Mīklai jābūt diezgan šķidrai.
  4. Veidnē ieklāj ietaukotu cepamo papīru.
  5. Miklu lej veidnē, izlīdzina to tā, lai tās sānu malas būtu vienādā garumā ar banānu.
  6. Cep 180°C temperatūrā, 5-7 minūtes, kamēr mīkla kļūst zeltaina.
  7. Gatavo krēmu - ar mikseri sakuļ mīkstu sviestu, iebiezināto pienu.
  8. Samitrina virtuves dvieli un izžmiedz.
  9. Gatavu, karstu biskvītu liek uz mitrā dvieļa, uzklāj daļu krēma.
  10. Uz biskvīta malas liek notīrītu banānu un satin ruletē.
  11. Ruletes virsmu noklāj ar atlikušo krēmu.
  12. Ruleti nokaisa ar valriekstiem.
  13. Ruleti var rotāt ar zemenēm, kivi, nenoklājot ruletes virsmu ar krēmu, to var nokaisīt ar pūdercukuru.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes