Sastāvdaļas
- 2 pārgatavojušies banāni
- 4 ēdamkarotes brūnā cukura
- 90 g miltu
- 1 ēdamkarote kartupeļu cietes
- 500 ml augu eļļas
- šokolādes mērce
- kokosriekstu skaidiņas
- vaniļas saldējums
Pagatavošana
- Banānus samīca biezenī, izmantojot blenderi, pievieno cukuru, miltus, kartupeļu cieti - kārtīgi samaisa.
- Ar divu tējkarošu palīdzību, mīklas gabaliņus liek sakarsētā augu eļļā, un fritē, kamēr pončiki apbrūnē.
- Gatavus pončikus liek uz papīra dvieļa, lai notecinātu liekos taukus.
- Pončikus pasniedz karstus, pārlietus ar šokolādes mērci, apkaisītus ar kokosriekstu skaidiņām, klāt pieliekot vaniļas saldējuma bumbiņu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!