Sastāvdaļas
- 1/2 glāzes miltu
- 2 banāni
- 1/4 glāzes cukura
- 1 ola
- 50 g sviesta
- 1 tējkarote cepamā pulvera
- piena vai tumšās šokolādes tāfelīte
Pagatavošana
- Sviestu atstāj istabas temperatūrā, lai tas būtu mīksts.
- Sviestam pieber cukuru, olu, samaisa.
- Pievieno izsijātus miltus, cepamo pulveri, kārtīgi sakuļ.
- Banāniem noņem mizu, saspaida ar dakšiņu.
- Banānus samaisa ar mīklu, lej ietaukotās veidnēs.
- Cep 200°C temperatūrā, 30 minūtes.
- Šokolādes tāfelīti izkausē karsta ūdens peldē, vai mikroviļņu krāsnī.
- Gatavus mafinus noziež ar šokolādi.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!