Sastāvdaļas
- 1-2 banāni
- 2 olas
- 100 g cukura
- 50-70 g sviesta
- 1/2 tējkarotes sodas
- 2 glāzes miltu
Pagatavošana
- Olas sakuļ ar cukuru baltās putās.
- Banāniem noņem mizu un ar dakšiņu samīca biezenī.
- Sakultajām olām pievieno sviestu, tam jābūt mīkstam.
- Banānu biezeni samaisa ar olu maisījumu, kārtīgi sakuļ, pievieno sodu, samaisa.
- Pievieno miltus, samīca mīklu.
- Mīklai ļauj atpūsties 15 minūtes aukstumā.
- Mīklu izrullē, izspiež cepumus, izmantojot formiņas.
- Cep 180°C temperatūrā, 20 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!