Banānu cepumi

Banānu cepumi Foto: Banānu cepumi

Sastāvdaļas

  • 1-2 banāni
  • 2 olas
  • 100 g cukura 
  • 50-70 g sviesta
  • 1/2 tējkarotes sodas
  • 2 glāzes miltu

Pagatavošana

  1. Olas sakuļ ar cukuru baltās putās. 
  2. Banāniem noņem mizu un ar dakšiņu samīca biezenī.
  3. Sakultajām olām pievieno sviestu, tam jābūt mīkstam.
  4. Banānu biezeni samaisa ar olu maisījumu, kārtīgi sakuļ, pievieno sodu, samaisa.
  5. Pievieno miltus, samīca mīklu.
  6. Mīklai ļauj atpūsties 15 minūtes aukstumā.
  7. Mīklu izrullē, izspiež cepumus, izmantojot formiņas.
  8. Cep 180°C temperatūrā, 20 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes