Banānu bulciņas

Banānu bulciņas Foto: Banānu bulciņas

Sastāvdaļas

  • 600 g miltu
  • 20 g sviesta
  • 5 g ātri rūgstošā rauga
  • 250 ml piena
  • 3 ēdamkarotes cukura
  • 3 banāni

Pagatavošana

  1. Glāzē silta piena izkausē cukuru un raugu,lej bļodā, pievieno daļu miltu un samaisa.
  2. Bļodu ar ieraugu liek siltā vietā uzrūgt.
  3. Banānus notīra un ar blenderi sakuļ biezenī.
  4. Banānu biezenī lej ieraugu, pievieno sviestu, atlikušos miltus un samaisa mīklu.
  5. Mīklu sadala daļās, veido bulciņas, liek veidnē, kas izklāta ar cepamo papīru.
  6. Veidni liek siltā vietā, lai bulciņas uzrūgst.
  7. Bulciņas cep 200 °C temperatūrā.
  8. Kad bulciņas sāk iekrāsoties sarkanīgas, tās apziež ar sakultu olu un cep vēl 5 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes