Sastāvdaļas
- 600 g miltu
- 20 g sviesta
- 5 g ātri rūgstošā rauga
- 250 ml piena
- 3 ēdamkarotes cukura
- 3 banāni
Pagatavošana
- Glāzē silta piena izkausē cukuru un raugu,lej bļodā, pievieno daļu miltu un samaisa.
- Bļodu ar ieraugu liek siltā vietā uzrūgt.
- Banānus notīra un ar blenderi sakuļ biezenī.
- Banānu biezenī lej ieraugu, pievieno sviestu, atlikušos miltus un samaisa mīklu.
- Mīklu sadala daļās, veido bulciņas, liek veidnē, kas izklāta ar cepamo papīru.
- Veidni liek siltā vietā, lai bulciņas uzrūgst.
- Bulciņas cep 200 °C temperatūrā.
- Kad bulciņas sāk iekrāsoties sarkanīgas, tās apziež ar sakultu olu un cep vēl 5 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!