Sastāvdaļas
- baltmaizes kukulis
- kečups
- zaļumi
Pildījumam:
- mazsālīta siļķe
- sviests
- ābols
- sālīts gurķis
- pipari
- majonēze
Pagatavošana
- Baltmaizes kukuli pārgriež gareniski - ne līdz galam, lai sanāk kā grāmatiņa, izņem mīkstumu.
- Sviestu sadala 2 daļās, katrai pievieno baltmaizes mīkstumu, no katras baltmaizes puses.
- Vienai daļai pievieno kečupu, otrai daļai zaļumus.
- Visu samaisa ar rokām, viendabīgā masā.
- Masu pilda vienā baltmaizes pusē, pildījumu - otrā.
- Pildījumu gatavo - visu sīki sagriež, samaisa ar pipariem un majonēzi.
- Baltmaizi aizver, blīvi aptin ar pārtikas plēvi, liek zem sloga ledusskapī, uz nakti.
- Baltmaizi pagrauzdē krāsnī.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!