Baltmaizes kanapē ar kotletītēm un tomātiem

Baltmaizes kanapē ar kotletītēm un tomātiem Foto: Baltmaizes kanapē ar kotletītēm un tomātiem

Sastāvdaļas

  • 50 caurauguša speķa
  • 100 g maltās gaļas
  • 1/4 tējkarotes sāls
  • šķipsniņa čili pulvera
  • 1/4 tējkarotes melno piparu
  • 1/2 ēdamkarotes eļļas
  • 8 baltmaizes šķēles
  • 1 banāns
  • 8 ķirštomāti

Pagatavošana

  1. Speķa šķēles cep pannā bez taukvielām, līdz tās kļūst trauslas un kraukšķīgas, sasmalcina.
  2. Speķi pievieno malto gaļu, sāli un garšvielas.
  3. Samīca kotlešu mīklu, veido 8 mazas kotletītes.
  4. Cep pannā sakarsētā eļļā no abām pusēm zeltaini brūnas.
  5. Maizes šķēles nedaudz apcep pannā atlikušajos taukos.
  6. Banānu nomizo un sagriež ripiņās.
  7. Uz katras kanapē liek vienu kotleti, banānu ripiņu un kokteiļtomātu.
  8. Sastiprina ar koka irbulīti.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes