Sastāvdaļas
- 50 caurauguša speķa
- 100 g maltās gaļas
- 1/4 tējkarotes sāls
- šķipsniņa čili pulvera
- 1/4 tējkarotes melno piparu
- 1/2 ēdamkarotes eļļas
- 8 baltmaizes šķēles
- 1 banāns
- 8 ķirštomāti
Pagatavošana
- Speķa šķēles cep pannā bez taukvielām, līdz tās kļūst trauslas un kraukšķīgas, sasmalcina.
- Speķi pievieno malto gaļu, sāli un garšvielas.
- Samīca kotlešu mīklu, veido 8 mazas kotletītes.
- Cep pannā sakarsētā eļļā no abām pusēm zeltaini brūnas.
- Maizes šķēles nedaudz apcep pannā atlikušajos taukos.
- Banānu nomizo un sagriež ripiņās.
- Uz katras kanapē liek vienu kotleti, banānu ripiņu un kokteiļtomātu.
- Sastiprina ar koka irbulīti.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!