Baltmaize ar sieru un ķiplokiem

Baltmaize ar sieru un ķiplokiem Foto: Baltmaize ar sieru un ķiplokiem

Sastāvdaļas

  • vakardienas baltmaizes kukulis (var izmantot bageti)
  • 100 g Parmas siera
  • 100 g mīksta sviesta
  • 3 ķiploka daiviņas
  • pētersīļi

Pagatavošana

  1. Sieru sarīvē uz smalkās rīves.
  2. Ķiplokus saspiež ķiploku spiedē.
  3. Pētersīļus sīki sakapā.
  4. Visu samaisa un pievieno mīkstu sviestu, vēlreiz kārtīgi samaisa.
  5. Baltmaizes kukulī vai bagetē iegriež gareniski, bet nepārgriež līdz galam. 
  6. Siera pildījumu iepilda maizē.
  7. Maizi ietin folijā un cep 200°C temperatūrā, 20 minūtes.
  8. Pēc 20 minūtēm foliju atver un turpina cept 5 minūtes, lai maizei būtu kraukšķīga garoziņa.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes