Sastāvdaļas
- vakardienas baltmaizes kukulis (var izmantot bageti)
- 100 g Parmas siera
- 100 g mīksta sviesta
- 3 ķiploka daiviņas
- pētersīļi
Pagatavošana
- Sieru sarīvē uz smalkās rīves.
- Ķiplokus saspiež ķiploku spiedē.
- Pētersīļus sīki sakapā.
- Visu samaisa un pievieno mīkstu sviestu, vēlreiz kārtīgi samaisa.
- Baltmaizes kukulī vai bagetē iegriež gareniski, bet nepārgriež līdz galam.
- Siera pildījumu iepilda maizē.
- Maizi ietin folijā un cep 200°C temperatūrā, 20 minūtes.
- Pēc 20 minūtēm foliju atver un turpina cept 5 minūtes, lai maizei būtu kraukšķīga garoziņa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!