Baltās šokolādes krēms ar persikiem

Baltās šokolādes krēms ar persikiem Foto: Baltās šokolādes krēms ar persikiem

Sastāvdaļas

  • 100 g baltās šokolādes
  • 200 g saldā krējuma
  • 400 ml konservētu persiku
  • 3-4 ēdamkarotes cukura
  • 1 tējkarote želatīna

Pagatavošana

  1. 100 g saldā krējuma uzkarsē, tajā maisot izkausē šokolādi.
  2. Pievieno un izšķīdina ūdenī uzbriedinātu želatīnu.
  3. 20-30 minūtes atdzesē, tad iemaisa 100 gramus saputota saldā krējuma, 3 stundas to dzesē.
  4. Persikus nosusina, sagriež mazākās daļās.
  5. Cukuru pannā izkausē un ļauj karamelizēties, kamēr kļūst zeltains, tad iemaisa persikus.
  6. Pielej 150 ml persiku sīrupa un īsu brīdi vāra, tad atdzesē.
  7. No šokolādes krēma ar ēdamkaroti veido klimpas, pasniedz ar persikiem sīrupā.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes