Sastāvdaļas
- 600 g gaišo vīnogu
- 1 neliela medus melone
- 1 citrons
- 4 piparmētras zariņi
- 1 l sausa baltvīna
- 500 ml minerālūdens
Pagatavošana
- Vīnogas noskalo, attīra - pusi vīnogu liek maisiņā un sasaldē.
- Meloni pārgriež, izņem sēklas, ar saldējuma karotes palīdzību, no mīkstuma izveido bumbiņas.
- Melones mīkstuma bumbiņas liek stikla krūkā, kopā ar vīnogām.
- Citronam uzlej verdošu ūdeni, patur, tad sagriež šķēlītēs.
- Piparmētras noskalo un nosusina.
- Citrona šķēlītes un piparmētru liek krūkā, pielej pusi baltvīna, liek ledusskapī uz 30 minūtēm.
- Nobeigumā pielej atlikušo baltvīnu, minerālūdeni.
- Sasaldētās vīnogas liek glāzēs un lej tajās sangriju.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!