Sastāvdaļas
- 1 vistas krūtiņa
- 1 liels baklažāns
- 2 lieli tomāti
- 100 g siera
- 1 sīpols
- 2 ķiploka daiviņas
- 2 ēdamkarotes olīveļļas
- 1 ēdamkarote citrona sulas
Pagatavošana
- Baklažānu sagriež gabaliņos, pārkaisa ar sāli un atstāj uz 30-40 minūtēm.
- Vistas krūtiņu sagriež gabaliņos.
- Sīpolu sakapā.
- Vistas gaļu cep nelielā augu eļļas daudzumā, pievieno 1 ķiploku spiedē saspiestu ķiploka daiviņu.
- Visu cep, kamēr parādās zeltaina garoziņa.
- Baklažānam nolej izdalījušos sulu, noskalo zem tekoša ūdens, nosusina ar papīra dvieli.
- Cep nelielā augu eļļas daudzumā, kopā ar sīpolu, kamēr baklažāns ir gatavs.
- Tomātus un sieru sagriež gabaliņos.
- Visas salātu sastāvdaļas samaisa, pārlej ar olīveļļu, citronu sulu, pievieno Vidusjūras garšvielas.
- Gatavus salātus atstāj nostāvēties 2 stundas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!