Baklažānu, vistas gaļas un tomātu salāti

Baklažānu, vistas gaļas un tomātu salāti Foto: Baklažānu, vistas gaļas un tomātu salāti

Sastāvdaļas

 ● 1 vistas krūtiņa
 ● 1 liels baklažāns
 ● 2 lieli tomāti
 ● 100 g siera
 ● 1 sīpols
 ● 2 ķiploka daiviņas
 ● 2 ēdamkarotes olīveļļas
 ● 1 ēdamkarote citrona sulas

Pagatavošana

  1. Baklažānu sagriež gabaliņos, pārkaisa ar sāli un atstāj uz 30-40 minūtēm.
  2. Vistas krūtiņu sagriež gabaliņos.
  3. Sīpolu sakapā.
  4. Vistas gaļu cep nelielā augu eļļas daudzumā, pievieno 1 ķiploku spiedē saspiestu ķiploka daiviņu.
  5. Visu cep, kamēr parādās zeltaina garoziņa.
  6. Baklažānam nolej izdalījušos sulu, noskalo zem tekoša ūdens, nosusina ar papīra dvieli.
  7. Cep nelielā augu eļļas daudzumā, kopā ar sīpolu, kamēr baklažāns ir gatavs.
  8. Tomātus un sieru sagriež gabaliņos.
  9. Visas salātu sastāvdaļas samaisa, pārlej ar olīveļļu, citronu sulu, pievieno Vidusjūras garšvielas.
  10. Gatavus salātus atstāj nostāvēties 2 stundas.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes