Sastāvdaļas
- 2 baklažāni
- 1,5-2 ēdamkarotes miltu
- augu eļļa cepšanai
- 2 lieli burkāni
- 3 ķiploka daiviņas
- majonēze pēc garšas
- sāls
Pagatavošana
- Baklažānus sagriež 5 mm biezās šķēlēs.
- Baklažānu šķēlītes apviļā miltos un cep no abām pusēm augu eļļā.
- Burkānus izvāra ar visu mizu, atdzesē, notīra un smalki sarīvē.
- Rīvētos burkānus samaisa ar ķiploku spiedē saspiestiem ķiplokiem, majonēzi un sāli.
- Uz ceptajiem baklažāniem liek 1 tējkaroti burkānu maisījuma.
- Uzkodas rotā ar ķirštomātiem, pētersīļiem, salātiem.
- Var darīt arī tā, uz ceptā baklažāna liek tomāta šķēlīti, uzber sāli, tad liek tējkaroti burkānu maisījuma.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!