Sastāvdaļas
- 300 g baklažānu
- 200 g nelielu gurķu
- 150 g nelielu tomātu
- 150 g siera
- 2 ķiploka daiviņas
- olīvas
- milti
- sāls, majonēze
- augu eļļa
Pagatavošana
- Baklažānus sagriež 1 cm platos gredzenos, uzber sāli un atstāj uz 15 minūtēm.
- Tad baklažānus noskalo un nosusina, uzber mazliet sāls un apviļā miltos.
- Pannā uzkarsē augu eļļu un cep baklažānus, kamēr tie kļūst zeltaini.
- Sieru sarīvē uz vidēja lieluma rīves.
- Sarīvēto sieru samaisa ar majonēzi, ķiploku spiedē saspiestiem ķiplokiem.
- Gurķus sagriež plānās šķēlītēs.
- Tomātus un olīvas sagriež plānās šķēlītēs.
- Baklažāniem liek virsū siera maisījumu, rotā ar tomātu šķēlītēm, gurķiem, olīvām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!