Sastāvdaļas
- 4 baklažāni
- 4-5 cieti vārītas olas
- 2 nelieli sīpoli
- majonēze pēc garšas
- sāls, cukurs
- eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Baklažānus sagriež salmiņos, sīpolus sagriež pusgredzenos.
- Sagrieztos baklažānus pārkaisa ar sāli un atstāj uz 15 minūtēm.
- Sīpolus aplej ar verdošu ūdeni, atstāj uz pāris minūtēm un ūdeni nolej.
- Sīpoliem pieber 1 ēdamkaroti cukura un 4 ēdamkarotes ābolu etiķa, pielej 50-70 ml verdoša ūdens, traukam uzliek vāku un atstāj nostāvēties.
- Baklažānus apcep augu eļļā un atdzesē.
- Baklažānus liek traukā, pievieno sagrieztas olas, nospiestus marinētus sīpolus, pārlej ar majonēzi.
- Pieber sāli pēc garšas, salātus samaisa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!