Sastāvdaļas
- 500 g kartupeļu
- 2 baklažāni
- 2 burkāni
- 2 sīpoli
- 3 tomāti
- 100 g siera
- 250 g maltas gaļas
- majonēze pēc garšas
Pagatavošana
- Cep eļļā sakapātus sīpolus, burkānus.
- Baklažānus sagriež plānās šķēlītēs, uzber sāli, atstāj uz 30 minūtēm.
- Kartupeļus nomizo, sagriež plānās šķēlītēs.
- Veidnē liek kartupeļus, uzber sāli, uzklāj majonēzi, liek malto gaļu, ceptos sīpolus un burkānus, uzber sāli, liek baklažānus.
- Izkārto šķēlītēs sagrieztus tomātus, uzklāj majonēzi, pārkaisa ar rīvētu sieru.
- Cep 180°C temperatūrā, 40 minūtes, pasniedz ar sakapātiem zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!