Baklažānu sacepums ar šķiņķi, sieru un tomātiem

Baklažānu sacepums ar šķiņķi, sieru un tomātiem Foto: Baklažānu sacepums ar šķiņķi, sieru un tomātiem

Sastāvdaļas

  • baklažāni
  • tomāti
  • šķiņķis
  • siers

Mērcei:

  • majonēze
  • skābs krējums
  • ķiploki
  • zaļumi
  • pipari

Pagatavošana

  1. Baklažānus sagriež uz pusēm.
  2. Katru pusi iegriež šķēlēs tā, lai tā neizjūk, uzber sāli un atstāj uz 30 minūtēm.
  3. Sieru sagriež šķēlēs.
  4. Šķiņķi sagriež šķēlēs.
  5. Tomātus sagriež pusgredzenos.
  6. Baklažānus noskalo zem tekoša ūdens, nosusina.
  7. Baklažānus liek ietaukotā veidnē.
  8. Starp baklažānu šķēlēm liek šķiņķi, sieru, tomātus.
  9. Uzber piparus un mērci.
  10. Mērces pagatavošana - samaisa majonēzi ar skābo krējumu, pievieno sīki sakapātus ķiplokus, zaļumus.
  11. Cep 180 °C temperatūrā, 30 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes