Sastāvdaļas
- baklažāni
- tomāti
- šķiņķis
- siers
Mērcei:
- majonēze
- skābs krējums
- ķiploki
- zaļumi
- pipari
Pagatavošana
- Baklažānus sagriež uz pusēm.
- Katru pusi iegriež šķēlēs tā, lai tā neizjūk, uzber sāli un atstāj uz 30 minūtēm.
- Sieru sagriež šķēlēs.
- Šķiņķi sagriež šķēlēs.
- Tomātus sagriež pusgredzenos.
- Baklažānus noskalo zem tekoša ūdens, nosusina.
- Baklažānus liek ietaukotā veidnē.
- Starp baklažānu šķēlēm liek šķiņķi, sieru, tomātus.
- Uzber piparus un mērci.
- Mērces pagatavošana - samaisa majonēzi ar skābo krējumu, pievieno sīki sakapātus ķiplokus, zaļumus.
- Cep 180 °C temperatūrā, 30 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!