Sastāvdaļas
- 2 vidēja lieluma baklažāni
- 2 tomāti
- 120 g Fetas siera
- 1 ēdamkarote olīveļļas
- 70 g valriekstu pusīšu
- neliela kaudzīte pētersīļu lapiņu
Pagatavošana
- Baklažānus sagriež gareniski, 4-5 mm biezās šķēlēs.
- Uzkarsē pannu, pannā lej 1 ēdamkaroti augu eļļas.
- Apcep baklažānus, pa 2 minūtēm, no katras puses, kamēr gatavs.
- Apceptos baklažānus liek uz papīra dvieļa, lai notek liekā eļļa.
- Tomātiem izņem sēklas, mīkstumu sagriež biezos salmiņos.
- Fetas sieru, olīveļļu, zaļumus sakuļ ar blenderi, pastveidīgā masā.
- Uz katras baklažāna šķēles liek 1 tējkaroti Fetas siera maisījuma, tomātu salmiņu, valrieksta pusīti.
- Satin ruletē.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!