Sastāvdaļas
- 1 baklažāns
- 1 sīpols
- 2 paprikas
- 3 tomāti
Pagatavošana
- Baklažānu nomazgā, nomizo un sagriež sīkos gabaliņos.
- Sagriezto baklažānu liek katlā, pielej ūdeni, uzvāra.
- Turpina vārīt 2 minūtes.
- Visus pārējos dārzeņus arī sīki sagriež, ja vēlas, lai lečo būtu maigāks, var samalt gaļas maļamajā mašīnā.
- No katla, kurā vārījās baklažāna gabaliņi, nolej visu šķidrumu.
- Katlā liek pārējos dārzeņus, uzvāra, turpina vārīt pāris minūtes, pastāvīgi maisot, lai nepiedeg.
- Jo ilgāk vārīsiet baklažānu lečo, jo biezāks tas kļūs.
- Gatavu lečo noņem no uguns un liek iepriekš sterilizētās burkās, aizvāko.
- Burkas uzglabā vēsā, tumšā vietā.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!