Sastāvdaļas
- 3 vidēja lieluma baklažāni
- 1 kg maltās gaļas
Mērcei:
- 1 sīpols
- 1 burkāns
- 1 paprika
- 1 bundža konservētu tomātu savā sulā
- sāls, pipari, Vidusjūras garšvielu maisījums, piparmētras
- pētersīļi, ķiploki
Pagatavošana
- Baklažānus noskalo, sagriež gredzenos, uzber sāli.
- Pēc 20 minūtēm noskalo ūdenī.
- Gatavo mērci - sautē sīpolu, burkānu un papriku, pievieno konservētus tomātus, turpina sautēt.
- Pievieno garšvielas, samaisa un mērci sablenderē.
- Pannā pamīšus izkārto baklažānu gredzenus un malto gaļu, uzlej mērci.
- Sautē uz mazas uguns, tad uguni nogriež, pārkaisa ar sakapātiem pētersīļiem un ķiplokiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!