Sastāvdaļas
- 2 baklažāni
- 3 paprikas
- 1 sīpols
- 1 burkāns
- 5-6 ķiploka daiviņas
- 1 tējkarote cukura
- 2 ēdamkarotes sojas mērces
- 30 ml 9% etiķa
- 1 ēdamkarote sezama sēkliņu
Pagatavošana
- Baklažānus sagriež garos salmiņos, pieber sāli un atstāj uz 30 minūtēm.
- Tad baklažānus liek caurdurī un notecina sulu.
- Baklažānus apcep augu eļļā.
- Paprikas sagriež salmiņos.
- Sīpolu sagriež pusgredzenos.
- Burkānu sarīvē.
- Ķiplokus saspiež ķiploku spiedē.
- Apceptos baklažānus samaisa ar papriku, sīpolu, burkānu.
- Pievieno cukuru, sojas mērci, etiķi, sezama sēkliņas, visu samaisa un liek ledusskapī uz 2 stundām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!